Sweet Crunchy
Sunday, February 27, 2011 | 3:22 AM | 0 Message
bie ow biw , sory tadi buat b marah. bukan sengaje nak perli , tp just nak bgtaw ape yg org rase. oke mmg tadi org agak rude tp b still bole senyum kn even org maki maki bie. bie sori sgt syg. org tataw knpe org jadi mcm ni , bukan org tak syg bie , cume ....................... org pun taktaw nak cakap macam mana bie. bie ow bie , kita dah bersame hampir setahun . org taw mmg tak lame , tp serba sikit org taw pasal bie. org taw bie mmg penyayang tp org slalu ckap bie tak syg org kn ? lepas to bie mara. oke sory sgt bie. bie taw kn org mmg syg sgt sgt kat bie , even org slalu maki , marah bie , orang tak pernah skali pun cube nak cari lain , tak pernah terpikir pun bie. so , tujuan org wat entry nie just nak bie taw , ORANG SAYANG SANGAT KAT BIE. org taw bie akan bace if bie free kn ? so , sory sgt er bie. org slalu ingat bie . iloveyou. always do . hope bie pun mcm tu taw , sory again :(

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome