Sweet Crunchy
respect
Monday, February 28, 2011 | 12:10 AM | 0 Message
hee-yaaaaa ,
oke mimie agak bingit today , even incident ni da lame lepas.
tp teringat balik mmbuatkan mimie sakit hati yg amat.
last sat , ade spotchek , oke to mimie mmg ta kisah lah kn ,
nak rabe ker hape ker lantak kaw , janji jgn nak melebih sgt .
oke dah abs spotchek ade lah sorg makhluk allah ni .
she's a teacher act , oke bukan na buruk kan dye ya kawan kawan .
cume nak share story . oke , ckgu ni tye dgn nada agak menyakitkan hati .
MIMI , AWAK TO SELALU BALIK DENGAN EDDAFI DAH KAHWIN KER ? "
oke , nampak tak nampak tak ? adakah dye hormat saye sbgai seorg plajar ?
oke mmg dye lebih tua , tp tak salah bukan kalau tanya dgn lebih sopan ?
serius klau dye tye baik baik insya'ALLAH lah kan perasaan bingit to tak ade ;)
tp masalah nye ayat dye pewwww , terase nyah :D
oke , then sye menjawab "  habis tu cikgu nak hantar sye balik ker ? "
i know mmg rude bunyinye kn ? oke salah sape? dye yg tak respect kn ?
so perlu ker sye respect dye even dye seorg guru .
buat PENGETAHUAN cikgu lah kn ;) EDDAFI amek sye sbb mak sye yg suruh ;)
lainlah kalau ckgu offer sye balik nek kete ckkgu yg tak seberape to . tettt .
sye pun tak nak tambah dosa kering , hope ckgu to jgn lancang sangat mulut to .
ramai pelajar tak suka , tp ckgu tak sedar kn ? oke gud ;)

 akhir kata , respect org kalau awak nak org lain respect awak .
sory if terase or tersakitkan hati . bahahaha :D
  
 

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome