Sweet Crunchy
CONTEST CANDID PHOTO
Thursday, August 25, 2011 | 5:34 AM | 0 Message
hihi, hello. today kite ade joen lagi 1 contest ni. agak menarik dan unik kot. thehehe , tgok tittle lah kn ? oke , sini gambar kite, soryy kalu tak lawa T_T hihi , enjoyyy :*

 jeng jeng jeng, soryyy tak berape nak lawa , hihihi .

SYARAT SYARAT :

FOR BLOGER :-
  1. korang kenalah ada gambar candid . ORIGINAL !
  2. HANYA SATU GAMBAR YANG DIBENARKAN !
  3. kena ada blog !
  4. kena buat entries pasal contest ni , selepas dah buat entries , sila tag kepada 3 orang kawan blogger .
  5. hantar link blog untuk pengesahan di ruangan comment blog
  6. korang follow blog Ohh Byha  untuk tau isu-isu semasa mengenai contest ini .
  7. korang kena like page FB "Blog Ohh Byha" untuk tau keputusannya nanti . . 
FOR NONE BLOGGER:-


  1. korang kenalah ada gambar candid . ORIGINAL !
  2. HANYA SATU GAMBAR YANG DIBENARKAN !
  3. kena ada facebook !
  4. hantar gambar anda di page FB "Blog Ohh Byha"
  5. hantar nama FB korang  untuk pengesahan di ruangan comment blog
  6. korang follow blog ohh byha  untuk tau isu-isu semasa mengenai contest ini .
  7. korang kena like page FB " Ohh Byha" untuk tau keputusannya nanti . . 


my sweet little blogger <3
zaza
yanna dayana
MAISARAH
AS USUAL, WISH ME LUCK BAYYYBEEE :*




Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome