Sweet Crunchy
exam is just around the corner .
Wednesday, August 17, 2011 | 8:54 AM | 0 Message
hello baby reader c: senyum comel kn? hihihi , ok SETOP . as you all know SPM ( Sijil Pelajaran Malaysia ) is just around the corner kn ? erhh , study pun tak , ape pun tak. and guess what ? esok ade GERAK GEMPUR sejarah =..= OMG (!) those teacher really killing me up. how can i memorize all those craziessssss thing ? #konon terror BI . hahahahaha. dalam keadaan gawat mcm ni bole pulak kn nk ingat semua fakta yg panjang berjurai mcm rambut repunzel ? atotototo , HISTORY ? siape jer yg minat kn? even sej diri sendiri pun nyawa nyawa ikan nk ingat lagi lah kat buku , pasal dunia ? OMG (!) rase mcm nk hentak hentak kepale kat meja , nk rebus buku , then baru ingt ye tak ? hihihi , skg dlm keadaan sgt kritikal , mcm nk terbelah bagai otak =..= teacher why are you doing to us like this? kejamnye alamakkkkkkkk , #dushhh dushhhh . zzzzzzz
 panjangnye entry ? atotototo c: daripade ke sejarah pindah ke BAHASA MELAYU . hari jumaat ni kot , kalau tak silap lah kan ? hmmm , 1 ape pun tak bace # MIMI KENAPE MCAM NI ? gud question , knpe er? sbb terkejut kot. hahaha , tak payah lah buat sagala bagai , kiteorg bukan pandai sgt . teacher semua kn bagi kiteorg lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tensyen =..= study ? ingt senang ker bagi budak budak zaman sekarang ini , ? semua dah lalai , tak mcm dulu kn ? time exam semua bukak buku , skg exam ker tak same jer mcam NOTHING HAPPEN , same goes to me :P
 teringat kembali mase UPSR dengan PMR dulu . haeihhhhh , time tu belajar bukan main lagi . pagi petang siang malam kn . siap p tusyen pulak tuh. skg ape ade? habuk pun takde . YA ALLAH , tolong lah lembutkan hati semua pelajar SPM tahun ni , hmmm , rare gila nak nmpk dorg study kn ? atotototo #macam dah terpesong tajuk kn ? perasan tak ? hihihi , oke before mimi berhujah lebih panjang dan mengerunkan , baik kite setoppppp , oteyy ? nk bace buku lah kn . exammmm :P SPM CANDIDATE konon . ok bye :*

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome