Sweet Crunchy
kasut raya
Friday, August 19, 2011 | 10:29 PM | 0 Message
hello my diorrrr bloggiieesss ! oh my raye nk dekat dah kn ? #tak sabarnyyeeee , hihihi . terpikir dari 1st day puase kasut mcm mane nak beli untuk raye. hihii # kite sukaa high heels , tak main ah flat flat ni #cewahhhh poyo kn ? =..= doakn dye terpelecok nnti hahahaha , #jahat . mcm mane agaknye rupa kasut trend skg ek ? #maklumlah dah lame tak kuar rumah kn , hihi #kunonye kau mimi . ok STOP. kite nk kasut mcm ni , cool tak ?

 comel kn kasut iyee :D
 ker yg mcm ni lawa ? alah conpiusssss T_T
 nak mcm ni boleh tak ? tp sesuai ke dgn baju kurung ? 
 hahaha , elak kne gelak jer kn pagi raye ?
 oh my dierrr , omelllnyeee , geramm ! :D
tak suka mcm ni sbb mcm indian kan ?
lagipun caler dye tsk sesuai ngn usie kite yg muda ni , hihi

kesimpulannye ,  kite feningggg feningggg yg amat sgt sbb taktaw nk pilih mane, pegi kedai semua lawa, nk beli semua bole? hihihi , kesian ayah kite kn ? okbyeee :*

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome