Sweet Crunchy
perlu tulis tajuk ker ?
Thursday, August 18, 2011 | 7:06 AM | 0 Message
ermmmm , hello , hi , assalamualaikum. #jawab jgn tak jawab , dose . hihi #peace :D so whatcaaaaa doingg ? huh , penat kn puase ni ? kne p sekolah lagi , OH MY ! bukan nk salah kn bulan ramadhan yg mulia ni , cume nk  bgtaw jer , penat sgt skola tyme puase, tp nk buat macam mane kn? dah nk SPM :(

tadi kat skolah ade #GERAK GEMPUR sejarah , oh my ! kite tak dtg :( terbangun lambat pulak , punya lah semangat semalam nk dtg , dah jnji pun dgn kawan #soryy korgg , sobbsobb :'( taktaw lah tadi mcm mane dorg jawab , hope semua nye ok lah kn , etetete , sej susah gila bole ? tapi nk buat mcm mane kn , dalam spm mmg kene amek even tak wajib pun tetap kne amek juga bg mencukupkan A :P

erhh , boringg tadi kat rumah , tak buat ape pun :( ade bf tapi dye keje , esok taktaw lah pulak ade ape kat skolah , mintak mintak lah esok bangun, mati lah kalau tak bangun lagi x( tp tadi nasib juga lah kn tak bgun , tak payah lah susah payah nak jawab exam yg gah gila bagai nk hankkkkkk tu :)

okelah boringg pulak dah , rase mcm dah terpesong jer dari entry kn? hihihi sory awak , excited sgt nk taip #peace , jgn mara mara t cepat tua , okbyee :*

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome