Sweet Crunchy
SELAMAT HARI RAYA & HAPPY BIRTHDAY MALAYSIA
Monday, August 29, 2011 | 10:00 AM | 0 Message
huaaaaa , heiiii uollllsss. how's your day ? great ? oke gud? hihihi , macam tak pecaye jer kan dah nk raye pun esok. OH MAAAAA :O ekciiiiteeeddddddnyee kite nk p collect money money :) how's your preparation for hari raya? kompommm meletop kan? kite simple jer tahun ni ==' sedih , myb sbb dah nak exam so mood tuk beraye pun kurang ==' oh plisss SPM don't try to spoil my mood. peliss :(

hihihi , oberrrnyeeee kauuuu miee, nak kena lempang kah ? haha #ok abaikan ==' hihi , asek citer pasal raye jer kn? bila nk cerita psal merdeka pulak? ==' oke , here we go ! MALAYSIA HAPPY BIRTHDAY <3 lol, tbetbe ==' seriuslyy kite syg awak lah malaysiaaaa , syggg sgt. takkan  pindah negara lain okeyyy , jgn risauuu . hihi you my one and only :*

okey , raye tahun ni kite tak balik kmpg punsss :( kalau balik pun kampg kite dekat , mcam takde jer . sedih T_T untunglah sape yang ade kmpg tu, kite nk ikut awak beraye same bole tak ? kesian lah kat kite ni haa T_T wooo~ raye tahun ni macam tak happy sgt sbb my lovely granny dah takde T_T kalau tak sure mlm raye dah terconggok kat rumah nenek. esok dye kejut terus bagun makan., #apakah ? ==' patut kau gemok , hahah :D

okeyy lah , boringg ,kite tak sabar nk tggu esok. #tak sabar nk duit raye acct , tapi takpe kite kalis bg tak nmpk , haha , lasty SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN <3 ilapppchuuu oullsss :* enjoy your day with a blassssfuulllllllll moment okeyy , dada , n for those yang nk balik kmpg jauh jauh tuh , berhati hati di jalan raye , ingat org yang tersayang :* #bila kau nk habis bebel ni ? hihi . kbai .

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome