Sweet Crunchy
untunglah
Friday, August 26, 2011 | 7:40 PM | 0 Message
untung? APAKAH? siape yang untung? dapat jackpot ker? ape ni? huh , nonsence lah... ceritanye macam ni. bf kite dah pandai menipu sbb kawan dye. UNTUNGLAH kan? hmmm, baguslah dah pecaye last last menipu juga . setahun lebih kite cple dye tak menipu then semalam dye tipu sbb nk teman kawan dye. OMG , sakit hati boleh? #sigh . dye tak msg langsung semalam , dye kate tetido. ok fine. kite pecye lah sbb slalu pun dye tido lepas balik keje. then malam tuh kawan kite call.

"mimi, mimi kat mana? kat pandan er ngn efy?" huh? kite dah blurr ime tuh. "eh, taklah mane ade, org kat rumah ni, npe?" hm "takde lah org nmpak effy ni, tgah melepak ngn kawn kawan dye" "eh yeke? tadi dye kate dye tido, betulke tu effy?" "sumpah effy" "takpe lah , nad pegi kat dye ckap baguslah" <--- ini antara perbualan tersebut

kesimpulannye, jgn lah pecaye sngat kat pakwe kite even dah bertahun cple. yela , manusia mane penah lari dari buat silap kn? hmm , sakit gila hati. smpai hati dye tipu kite. nak nangis T_T

p/s: untunglah bie , kau dah pandai tipu aku, kalau kau boleh tipu , aku pun boleh. kbai

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome