Sweet Crunchy
amboi amboi amboi
Saturday, September 24, 2011 | 10:05 PM | 0 Message
hey there my dear blogger :) amboiii , sehat semua? dah makan? seronok beraye? amboiii , macam ta percaye jer kan , raye dah nak habis ? T_T macam kejap jer kan raye? herhh , tak seroonoknyaaaaa :O

oke , post kali ni takde kena mengena dengan raye punsss :) act kite nak cerita pasal sorg makhluk allah ni . amboii dia dajal ke ape? ==' last day , FB kite kena hack , tahu tak ? macam mane tah org tuh buat . terror betul =='

after a day dia pulang kan balik FB , alamakaiii , baik hati pulak kan? tp sory , its doest mean that i forgive him. HIM oke. sebab lelaki yang buat. macam tak percya jer. ingtkan perempun yang buat  macam tak logik bila dapat tahu lelaki . funny tak ? oke tak =='

dia dah pulang balik FB kite , yeahhh! TAPI ! nampak that red colour? herhh , dia hack Fb kite lagi 1 pulak. amboi takde keja er cik abang ? dh lame menduda ke sampai sibuk kacau awek org ? kate nye kite sombong. apakah ? ==' mmg lah sombong dah tak kenal sape. laki pulak tuh kalau perempuan takpe juga.

hmmm ,, sokeyyy . if awak semua nampak ade acc name kite and takde perkataan
FULL automaticly tak payah layan , takpayah add , tak payah rase pun nak berkawan ke hape ok , ==' kang tak pasal pasal dia hack awak awak pulak. oke baiii :D

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome