Sweet Crunchy
fb acc dah kena curi
Monday, September 19, 2011 | 8:12 PM | 0 Message
yeah , well as you all know, fb acc kite dah kena curi T_T kite tak kenal dia sape, so , if ade dia tegur tegur korg tuh just ignore oke . abaikan je dia tuh. hermmmm , semoga ALLAH jatuhkan bala pada dia. dala curi acc kite lepas tu dengan taktahu malu kate kite mcam mcam. auww , suka lah tuh . :(

ermm , korg semua kalau nak lebih senang remove jer acc kite dari FB korg taw :) kite benci gila budak tuh. erhmm , sabar jerlahh. later if kite free , kite buat acc bar. ramai sangat fake sekarang ni :( oke , takpe , lagi skali kite cakap SEMOGA ALLAH JATUHKAN BALA PADA DIA , baru dia rasa kan? oke lah . tc :(

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome