Sweet Crunchy
friends
Thursday, September 8, 2011 | 2:00 AM | 0 Message
kawan ? apa erti sebuah persahabatan? mengapa persahabatan sering kali terputus setiap kali sampai dugaan? even , i am not so good in make new friends , but i still can be friend with them ==' #mimi jgn nak english sgt. hihihi. oke abaikan ==' oke , kite nak cerita pasal kawan act. ape makna kawan bagi korg? kawan indah bila kita saling memahami kan? tapi payah nak fahami juga. semua org ade perangai yang berbeza.

bagi kite , kawan sangat indah bile semua perkara dikongsi bersama :) walaupun kite meluangkan masa hampir setiap hari bersama kawan , family tetap yang paling utama. kadang-2 kite terfikir kenape susah sangat kite nk jmpe kawan yang betul betul sesuai untuk kite. yang boleh dengar tawe sendu kite, yang boleh tolong bimbing kite walau di mane saje =='

herhhh ,kat sekolah kite ramai kawan , tak terbilang , tak terkira :) tapi yang betul betul ade time kite memerlukan cuma sebilangan jer. kenape macam tuh ? mungkin mereka sukar untuk memahami ape kemahuan kite, ape masalah kite dan ape yang belenggu fikiran kite, #mimi ayat kau teruk gila, haha.

so , sekarang entry ni kite buat khas untuk kawan kawan kite, sumpah kite sayang diorang sangat . jagn ambil , curi , kidnap dorg dari kite :) untuk korg , iloveyou until end of my day here <3

NURAIN RAHIM , AMIRAH HUSNA HUSSEIN , NURHAFIZAH, NUR AZREEN , NURUL DAYANA, NUR SHAZLYN ELISSA, NURUL FARHANA , UMMI SHAHIDA, SITI FATIN SHAHIRA,NORZILA, NURSHAHIRA MAHAT <3<3 ily bbabyyy :*

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome