Sweet Crunchy
great day
Wednesday, September 14, 2011 | 10:23 PM | 0 Message
ehem , hello reader :3 last day kite pegi raya . hoho , macam budak kecik tak ? hihi. mula dorg g rumah budak budak laki. tapi kite tak ikut sebab nnti pkwe kite mara :? dia syg kite sangat. hihi :P

lepa tuh dalam kol 4.3o gitu dorg text suruh datang rumah QILA :3 atototo, kite pun kol pkwe kite suruh anta p rumah QILA , dia tak bagi kite nek teksi. omel kan? hihi. #stop it mimi ==' it's not about your bf story. hah oke sory . then bf kite anta kat rumah YANNA , ==' sebab nak jalan kaki jer. depan uma YANNA je pun kan. malu lah nk datang sorg ==' then sampai sampai jer semua tengok semacam , oke gud ==' masuk jer rumah mak QILA dah suruh makan. lagi lah malu , baru sampai dah kena makan ==' #gedebak gedebuk gedebak gedebuk kiteorg pun bali ==" ni gambar depan umah QILA. hihi
 #dorg tinggi sebab pakai heels, haha
 # muka berminyak =='
 #omel tak omel tak ==' haha
bby kite :3


lepas tuh , kite g umah YANNA pulak . eheh, tunggu teksi ==' apakah lambat sanat teksinya sampai. call pukul 5.30 kol 6 lebih baru sampai . hesshh, kite nak g rumah ummi kite pulak lepas ni . #peace. oke agak ketibaan kan ? ==' ariba ! dah sampai rumah ummi, ummi tak keluar pulak dah . apakah yang dilalukan di rumah. anakmu tunggu lama di luar :) then ummi buka juga pintunya, lol perlu ke cerita? ==' okelah malas bebel, ni gambar kat rumah ummi pulak :)
#how do we look ? hihi
 
#kelakar tak wak ? =='
#tyme ni kepoyoan terserlah kan ? =='
#pece awak ! :3
lepas tuh dah penat bergambar, ummi hantar p umah cikgu ROZILA pulak. superb nya :3 okbaai, tc awak . hihi, sory kite takde idea time ni nak tulis ape ==' boring :/


Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome