Sweet Crunchy
trial
Monday, September 5, 2011 | 5:26 AM | 0 Message
hello reader, sory for the past post agak beremosi gitu, mana tidaknya kitataknak bergaduh dengan kawan baik kita sebab mulut lelaki . oke , anaikan , nanti kita sakit hati lagi, haha. sory , kita memang garang ==' garang ka?

tettttt# lupakan , oke seperti yang diketahui oleh seluruh kaum bergelar pelajar di negeri johor daerah pasir gudang, peperiksaan percuban spm akan berlangsung mulai esok. oh my god ! kita tak prepare apa-2 pun. baca buku pun tidak =='

haihhh , okelah kita malas nak berceloteh panjang berlebar-lebar sebab takut nanti tak sempat nak post betry dah mampus ==' oke, btw lappy pink kita rosak , yepaa! dia memang tak bagi aku main lappy kan menjelang peperiksaan ini? cececehh.

okelah , sory for all mistake yang kita buat sama ada sengaja atau pun tidak, doakan kita lulus, kita pun akan doakan untuk kejayaan awak :* sory sangat, jangan lupa makan makanan yang berkhasiat. hoho kbai

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome