Sweet Crunchy
a past few weeks new in china
Thursday, October 27, 2011 | 1:53 AM | 0 Message
shai , hei, asslamualaikum semua . psssstttt sory sebab lame tak megepos pape -,- i'm little bit busy with those SPM things , SHIT ! hahaha. oke abaikan. eh korg, ingat tak kes yg keluar berita mase tu? alahh yang pasal budak digilis tuu. ingat? tak? alahhh :( hah ape? dah ingat,, hihi good :) lai mimi nak cerita. as you all knw nilai moral di negara china tidak sehebat di malaysia. di malaysia kite mengamalkan sikap tolong-menolong kn? tapi china tak -.- how pity they are kn. kite pun nk mengulas topik ni lebih hangat tak boleh yela , nak tolong pun jauh kan. so dapat share pun cukuplah. kite just nk bagitahu hati manusia kat sane tuh lebih teruk dari bintang. wanna profff? JAP!


brahhhhhh ! see for your self -,- bijak tak anjing tuh mampu tolong kawan dia #kawan ke? haha. so, i hopefully kat malaysia tak jadi macam kat china . semoga korg terus amalkan sikap yg positif dan mengamalkan nilai nilai moral yang telah dipelajari #cewahhhh. bhahaha. kabai :*

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome