Sweet Crunchy
im sory b :'(
Monday, December 12, 2011 | 12:18 AM | 0 Message


bie , org mintak maaf sangat, takda niat nak sakitkan hati b, nak lukakan hati bie. msg yg bie bagi masa tuh buat org rasa , emmmm......taktau nak cakap macam mana. org tak harap pape dari bie. kalau bie free bie baca lah post ni er bie .bie ade hantar msg bie kata "bie taknak kehilangan syg buat kali ke-2. sakit sangat time to hanya tuhan je yang tahu" hmmmmmmmmmmmm~ sory sangat er bie. org janji tak nakal lagi, janji tak degil lagi. org sayang bie sangat.

#abaikan muka kite -,-


Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome