Sweet Crunchy
pelik itu cool
Saturday, December 17, 2011 | 6:10 AM | 0 Message

hai, baca tak tajuk post kali ni? hah , ape yg pelik sangat tuh? hmm macam ni, mie try search fun stuff kat google. mie jumpa some weird buildings. oh pelik macam mana? hmm memang pelik. terpikat tengok. haha. k merepek. this is the picture. 


haa ni dia , ni diaa. sape tak kenal kan? KLCC , bangunan paling gah kat malaysai. tapi ni bukanlah bangunan yang mie cakap pelik tu ==' ni saje je letak. sebelum banggakan bangunan kat negara lain lebih afdal kalau kite banggakan negara kita dulu. hah , setuju tak? :) oke lets start.

Cubic Houses, Rotterdam, Netherlands
dari sumber bangunan ni dibina sebab nak had kan pengunaan tanah, tapi taktau lah betul ke tidak. pelik. macam mana nak masuk ni? haha

Bahá’í House of Worship a.k.a Lotus Temple, Delhi, India
bangunan ni lebih indah bila tengok waktu malam sebab cahaya dia berkilau :)

The Ufo House, Sanjhih, Taiwan
k yg ni sumpah pelik ==' 

Dancing Building, Prague, Czech Republic
ni lagi satu, asal macam ni, pelik gila lah, macam mana nak imbangkan diri? atau dalam dia mmg tegak macam bangunan biasa?

Ferdinand Cheval Palace a.k.a Ideal Palace, France
woo , bangunan ni macam haunted gila, sape berani masuk? angat kaki, haha.

#oke thats it, memang banyak lagi bangunan bangunan yg pelik tapi cuma ni jer yg mampu mie cari infrmasi, bangunan lain mie taktau lah dia di bina kat mana . eh cop! ade bangunan ni mie suka gila . nak tahu? k tengok.


kbai xD





Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome