Sweet Crunchy
tagged by adek melissa
Friday, December 16, 2011 | 2:02 AM | 0 Message


hai bloggers, hari ni mie kena tagged pulak ngn adek lysaa. wooo~ lama dah tahu , tapi macam malas sangat nak buat kejadah ni, ape ni? tak tahu lah, tapi memandangkan dia dah tag kat mie kenalah buat kan, nnti kecewa pulaks diaa  nihaa. kang majuk mie plak yang susah , haha , #k back to the main topic. mie taktau lah ini ape, pertandingan ke hape ke . layankan je. #to adek lysaa. apsal tagged kat akak , wooo~ takda org lain ke T-T , alahaii malaasnya nak buat. k takpe for you semua boleh. acecechhhh :P k start now.



loadingggg.....................................



takpayah nak loading banyak sangat lah, aduh mie ni celoteh je , tak siap juga kang benda alah ni =='
k , baca ni haaaa. scroll ke bawah, itupun kalau tak nampak lah, haha

  • You must post these rules . Each person must post 11 things about themselves in their journal .
  • Answer these questions the tagger set for you their post . And create 11 new questions for people you tagged to answer .
  • You have to choose 11 people to tag and link them on your post .
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her .
  • No tag back .
  • No stuff in the tagging section about "You are tagged if you read this" . You legitimatelly (a.k.a. really , trust , with all honesty ? have tagged 11 people .


11 things about mimie afinie

  • nama penuh nak ke? tak payah lahh. panggil mimie je. much better . harhar
  • akak tak comel , tak cantik , tak menarik , tak tertarik. semua ada kat situ.
  • haha, akak pendek . #ksedih. tinggi cuma 161cm je. jangan dok kutuk pulak er
  • akak suka makan coklat. sukaaaaaaaaaa gila. macam ni #b , nak coklat ahh , majuk ah cani. haha
  • akak tak berapa nak stylish sangat kot, cukup sekadar simple simple but look nice. weewitttt ;)
  • akak tak boleh hidup kalau takde hp. woi gila ke itu je salah satu alternatif yg boleh akak guna tok contact boifee akak, haha. #betul tak spelling? ==' 
  • akak ni degil yg amat. keras kepala mmg numb 1. dulik ah mell nak cakap ape *jeling
  • akak suka edit edit blog, tuka sana tuka sini . kalau boleh biar buruk terus. haha :P
  • akak suka warna pink, suka gila. omg! lappy aku pun warna pink oke, haha. kalau boleh nak beli DSLR warna pink, ade tak? :O
  • akak dah ade pakwe oke, so boysss plss step away #effy, ipachuuu bby :P
  • lastly, akak ni jenis tak suka dengar nasihat org, HAH! nampak tak degilnya macam mana tuh? =='

oke siap dah, akak taktau ape yg akak dok mencarut, semoga faham, sekarang nak jawab soalan adek lysaa pulak, woo~ macam wartawanlah kau dek , tanya macam macam. haha lempang kang. #k gurau. =='

1.Apa barang yang anda impikan sangat sekarang ?
- nak kerata , kereta ape? nak tau ke? haha 
NISSAN FAIRLADY 370Z. cool gila ! haha


2.Siapakan jejaka yang anda susah nak dilupakan ?
-ahhh , sape ek ? *fikir. oh k k dah ingat MOHD EDDDAFI KAMARUDIN. his my boifee. *blinking eyes


3.Apa peristiwa yang sangat best bersama bestie awak ?
-ahh ape ye? oh , masa kiteorg outing ambil gambar kat istana garden jaybee. percaya tak tak sampai 1 hari kiteorg snap almost 350++ pictures, haha. cehh macam banyak noh jer :P

4.Siapakah bestie yang awak nak sangat selalu bersama ? Nyatakan sebab-sebab .
-YANNA DAYANA . ZAA'HELENA
-sebab ape ek? yess, dorg cantik , joyfull. masuk kepala. sometimes agak ngengade, hihi. atototo dorg omel sangat. besttnyaaa dapat kawan macam dorg <3 ilapchuulahhh . muah sikit :*


5.Apakah peristiwa yang anda menangis melalak pada hujung cuti ni ?
-ade ke nangis? macam takde jerr. ohh k k ade, effy marah akak pakai cexyy :'(

6.Anda inginkan jejaka idaman yang macam mana ? Nyatakan .
-ahh , macam MOHD EDDAFI lah , boleh tak? haha. dia dah cukup sempurna, nakal, handsome, tinggi lampai, baik, penyayang, cool , mengambil berat. and take good care of me #bie, org puji bie ni, bangga siket, haha

7.Siapakah orang yang anda harap dia online semasa anda sedang online ?
-haa pakwe titeww ah capeww agi. hihi. tapi dia tak suka onl :'( asal ek =='

8.Apa yang akan anda lakukan bila tersangat bosan ?
-macam macam akak buat, edit blog, amek gambar, tapi paling kerap skali akak buat #call effy ( b datang rumah ahh , boring , bawak org jalan jalan , haha )

9.Apakah barang yang anda sangat sayang ? Kenapa ? Siapa bagi ?
-rantai akak, nak tau kenape? sebab akak buat masa keluar ngn effy kat cs, haha. #nak promote ni. lagi 1 my bracelet , akak sayang gila sebab effy yg bagi, haha, semua effy . bie , sory lah kalau bie tersedak ke hape =='

10.Anda pernah jadi playboy/playgirl ?
-woo~wooo~wooo~ soalah cikumas ni. tak nak ah jawab , skip je boleh? haha. ha ape? tak boleh? k k, emm penah kot, masa fom 1 . ekekeke. tapi jap jea, boringlah pkwe ramai ramai tak terjaga . haha

11.Nyatakan kebaikkan saya ? :)
-adek tak baik , adek jahat, haha. #jk jk. jangan ambil hati yee . ahh adek comel, selalu senyum , comel sangat bila adek senyum . eh'eh jap jap, ni kebaikan ke? haha , k  tak, adek baik sebab ajar akak pegang gegirl, woo~


haaa! siap pun , harap adek faham lah er, hahaha. banyak juga tuh akak mengarut ==' k korg tak payah nak gelak kan aku k. ni aku bagi untuk korg pulak, kalau syg aku jawab, paksa ni, haha. gurau =='


ni soalanya~ jeng jeng jeng. HAHAHA #ketawa setan .
  1. apa benda yang paling korg nak sekali dalam dunia ni?
  2. sape bff korg? sebab ape korg suka kawan dengan dia?
  3. korg penah tak kutuk kutuk aku dari belakang? cakap je aku tak marah. :)
  4. pernah tak jadi playgirl/playboy yang dasyat sekali?
  5. barang apa yang korg dpat dari someone dan korg simpan sampai sekarang?
  6. sape lelaki/perempuan idaman korg? asal suka kat dia.
  7. kalau korg diberi pilihan tinggal dengan mak atau ayah , mana korg pilih. nyatakan sebab.
  8. siapa lelaki/perempuan yg korg benci sangat sangt ? kenape benci dia?
  9. kalau harini birthday korg, siapa org pertama yang korg nak dia ucapkan HB kat korg?
  10. apa peristiwa yang paling seronok sekali dalam hidup korg?
  11. berikan sekurang-kurangnya 5 kebaikan yang korg nampak pada aku . :)
haaa , amacam? pedas tak soalan? it's just for fun. soo~ hope korg join, seronok kot. kot lah, haha. jawab biar ikhlas , jangan tipu tipu tau. nah ni org yg aku nak korg jawab , padan muka (n.n)v





Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome