Sweet Crunchy
2 is better than 1
Saturday, January 7, 2012 | 10:16 PM | 0 Message
hi assalamualaikum ebelibady *everybody. kepada manusia, binatang dan segala alam. eh ape binatang tak main komputer ? sape cakap? ahh! tipu tu semua. *jeling. ape, tak caye lagi. k mie bagi gambar ==' hahaha.


*k how's that? percaya tak? jkjk.

mie bukan nak cerita pasal binatang dah maju ke ape. kejadah lah kan. haha. sape jer berminat nak bace? lain lah kalau mie ni sefamous blogger macam YUYU ZULAIKHA tu. :P sory yuyu (n.n)v k dah dah , banyak pulak cakap. terpesong dah ==' ni semua korg punya pasal lah. *JOKE. haha ^^ k stop. excely mie nak cerita pasal 2 org perempuan yang sumpah cantik, comel , cun, semua ade pade dorg. tak percaya lagi? hisshh korg ni. ==' sengaja kan nak suruh tepek gambar banyak banyak. k jap . ^^ fuhh.....berdebor ni. 


 ni dia ni dia. *firstly sorg curi gambar adek yaaa xD itulah sape suruh cantik sangat, terpikat oke ^^

haaaaaaaaa, tudia tudia. how's that? percaya tak? lawa kan? dorg nie sebanar nya adek angkat mie. the specky one nama dia EFFA lagi sorg tu MELLISA. dorg sumpah baik gila. mie kenal effa dah lama, since mie form 2 if tak silap. kiteorg masuk team sama that time. everyday jumpa. sekarang tak lagi. k sumpak rindu gila kat adek effa <3 nak bagi tahu satu rahsia. suara dia sedap dho. --' k jealous na mati. adek, sumpa rindu time dulu dulu tu, macam nak nangis je bila ingat balik T-T 

MEL pula mie baru je kenal. hep! jangan ingat kiteorg baru kenal kiteorg takmesra tau. i mean hell yah, dia baik gila manja pulak tu ^^ adek MEL ni adek bf mie. ape tak kenal? k sampai hati. adek effy lah. *bie dorg tak kenal bie . sedih la mcam ni. hihihi. adek MEL ni suka gila colour pink. k same lewteww, standert lah perempuan. mie tak berapa nak kenal adek MEL tapi mie tau dia mmg baik . comel lagi. melting habis lah kalau laki tengok :P lagi satu adek MEL suka gila kat coklat. insya'allah bila akak dah keje nanti akak bagi coklat kat adek k. sekarang pun boleh tapi tade masa nak bagi sendiri kat adek. main pas pas kat effy ta best lah. hihi :3

for  both of you. akak syg gila kat korg. k mmg akak jarg jumpa korg tapi anytime anywhere kalau korg nak pape bagitau oke. insay'allah kalau boleh tolong akak boleh tolong. hihi , lagipun rumah kita bukan jauh sangat kan. kalau boleh tiap hari akak nak jumpa korg. k korg mmg manja. syg korg berdua. even kite jrg contact jrg jumpa, akak tetap syg korg k. muah sikit. jangan nakal nakal. adek MEL , kalau ade masalah share lah ok. jangan simpan sorg sorg :') adek EFFA pun. ILOVEYOU a lot. iand i really mean it . (n.n)v nah amek ni <3<3<3 :*

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome