Sweet Crunchy
batu layar
Monday, January 23, 2012 | 9:37 PM | 0 Message
* belum cerita dah tepek gambar HAHA

oke hai, assalamualaikum ^^ how's ur holidays? boring gila holiday mie :/ semalam mie pergi batu layar dengan family. oke bukan family jer kawan kawan pun ikut. tp bukan kawan n=mie, kawan tunang kakak. :/ dah la semua lelaki, nasib ade EFFY <3 dalam pukul 9 pagi kiteorg gerak. xcited punya pasal lewtew nak pergi laut. yang jadi mangsa mie lah kena bangun pagi pagi ==' damn! tapi lagi kesian kat effy. sebab dia baru balik keje pagi tu terus ikut kiteorg, sian dia *sorry bie. lepas tu dah nak sampai batu layar kan ade patronas kat depan tu. mie jumpa yanna pulak :/ dia pun pergi ngn family dia. haha. sibuk betul =='

*tepek gambar lagi , nah ILOVEYOU bie ^^

jap jap jap , ade lagi 1 gambar  HAAHA. ni permintaan effy lew ni. suruh tepek gambar dia. haha :D
*tudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. HAHA ^^

oke bila gambar dah banyak tepek. idea nak mengarang tu mulalah hilang :/ sampai akhir idea dalam kepala langsung takde. oke lah. taktahu nak kate ape lagi. biase lah dahlama tak sekolah kan. idea nak buat karangan pun mati dah. otak dah tak berfungsi macam ni lah jadinya :/ nnti ade story mie taip je, taknak letak gambar. hahaha .bye 

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome