Sweet Crunchy
tops,skirt,pants,dress&excecoryyy haha
Friday, January 20, 2012 | 12:39 AM | 0 Message
hai, im FAT. call me TEADDY BEAR  (n.n)v

heiii peeps ! assalamualaikum ^^ so agak lama kan mie tak update pape? hah? lama kan lama kan? excely mie pergi KL sana tu . stay rumah makcik. boring gila kat sana ==' ape pun takde, laptop takde , kerete takde, semua lah .k stop. ni bukan pasal mie kat KL. mie nak cerita pasal baju. hah baju? yes BAJU! someone keep asking me "where do you buy all those cute tops" "weh,lawa dho seluar kau, mana beli" "eeeeeeee comelnya earing kau. aku cari tak jumpa pun" "eh baju polkadot tu kau beli kat mana" baju mana? tu dalam gambar tu. ekekeke ^^

nah, itu lah sebab nak post ni. nak tahu sangat kan? ==' k kebanyakkan barang barang mie , tak kira lah baju/selluar/earing/lens or what ever that i wear i usually buy in internet. blog/or myb fb xD harap korg paham lah ye bi mie.. sory if TErABUR. belum pas sangat pun. exam pun cukup makan jer B B B B BBBBBBBBBBBBB jer memangjang . sekali jer A. hahahaha. k kan dah terpesong. =='

haha, oke. ni all the onl shop yang paling banyak jual baju and macam macam yang comel comel. jengah lah kat sini kalau nak tahu mie beli kat mana k. jangan beli sama macam mie sudah. ahahaha . nah ni dia. nak pape lagi tanya kat FB. and lagi 1 , semua barang kat sini murah tau . hihi ^^
  1. MisC
  2. paper dolls
  3. LittleMissMaterialistic
  4. Awesome mustache Shop
  5. R.A.W.R.R


Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome