Sweet Crunchy
it's bowling time!!!!!!
Thursday, March 15, 2012 | 8:59 AM | 0 Message
hai peeps! assalamualaikum *lambai lambai tangan* hewhew *flying kiss* acts cerita ni dah lama lepas dah, 2 days ago tapi sekarang baru nak cerita , hmm poor me *lap air mata* sebenarnya takde plan pun nak main bowling hari tu, tbe tbe je teringin nak main, mie keluar lambat kot, dalam pukul 4 lebih gitu. oppss lupa , i bring my mum too *kening kening* org kate kalau ade org ketiga dapat elak maksiat kan? hewhew. mie pergi main bowling kat diamond je dekat dengan rumah ^^V

hmmmmmmmmmmmmmm, ingat nak upload gambar tapi line lembab sangat *jangan bosan baca takde gambar k* *lap air mata* first datang mie cuma main 2 games. mie dengan effy je. adek dengan mak tegok jela , hahaha. lepas tu dah nak habis game tbe tbe adek mie yang sorg tu sibuk nak mian, dah mie pergi kaunter cakap nak tambah game lagi 2 plus tambah 1 person lagi, alhamdulillah ade saiz kasut untuk adek mie, kalau tidak kempunan lah dia nak merasa main bowling kan ^^V

first game mie kalah, second pun kalah, third pun kalah, forth pun kalah , omg~ tak terror nya~ *nangis guling guling* effy ketawa macam hmmmmmm *dia kwajo k* *MAJUK 2 MINIT* dia kata mie tak terror, lain kali taknak main bowling lagi ngn mie, fine *gosok hidung* padahal markah tak jauh mana pun. hmm hmm , dia mmg jahat. suka buat mie cani *lap air mata*

ehhhhh!! lupa 1 benda, masa mie main bowling tu , sebelah mie kiri kanan org power k, datang belagak GILA! nahhh amek kau dia dah start main semua masuk longkang, hewhewhew. cehh dia konon je lew tuuuu :p trollololol, hihihi\m/ hm hm , masa tu ingat nak balik awal , tapi hujan lebat gila nak mampus, memanglah naik kereta kan tapi still nak kena pergi kat tempat parking kena hujan, kesian bby *peluk teady bear* hihihi. okelah , mie tak tahu nak cerita ape lagi. bye assalamualaikum.

#eh! eh! doakan mie untuk amek result spm nnti k, takut ni, lagi berapa hari je *dup dap dup dap* kbye ly ^^v

Past | New
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome