Sweet Crunchy
lama gila tak update
Friday, April 6, 2012 | 1:07 AM | 0 Message

#hmhmhm hai!!! *jerit* lama gila tak update , sila tatap muka saya k. hahaha *im soo preety i know* ish, mampus semua kutuk aku perasan nak mati *cakap dalam hati* ohh pliss don't screw me *muka comel* hell yahh, semua sihat? act i dont have any stiry to share.naik berhabuk blog aku, bersarang pun ade dah ni *sapu sampah*nahh i've been soo buzy lately sebab kakak nak kahwin kan. kena prepare macam macam. act dia kahwin next year, tapi prepare awal awal bagi semua complete. pehh, *macam aku pulak yang nak kahwin kan* *bunyi kompang* like seriously my "KAKAK" soo fucking exited nak bergelar isteri. puiii. ! guess what everyday everynight nak 3g tunang dia mentang mentang EFFY sibuk kan. k kakak k..............................*tarik muka 2 hari* hahaha.

eshhh , sakit hati betul kalau nak upload gambar kat blog ni. buat aku nak terbakar k *hentak kepala kat keyboard sampai berdarah* haha k im soo over. shut up mimi nnti semua org benci kau . k..... haha. sumpah aku tengah menyirap tahap *max* oke lah tukar topic. guess what , kawan aku nak tunang this sunday. omg, soooooooo pantas k dia bertindak. org kata bende baik cepat cepatkan. baguslah tu kan. k aku jealous sebenarnya *biyyy bila nak masuk minang?* haha k aku gatal. dah diam.

#orang kata kalau hati tak tenteram nak menaip pun jadi not in mood kan? k betul sangat lah tu. aku jadi malas nak menaip sebab blog ni macam PKM sangat tak boleh nak upload gambar. k...................................harini semua nak sakitkan hati. oka like seriously im not in the right mood. haha k tak tak, kita tipu. dah jum continue story tadi. haha! at first bila dengar kawan nak tunang i was like "ya allah, serious ke yang? cepat gila" haa macam tu lah lebih kurang. tapi dia tak jawab dia senyum senyum kambing je . patut sejak sejak ni muka dia nakpak berseri je. nak jadi tunangan org rupanya :>

k im stop now, dont have any idea to write. ade story i'll write and share with you guysss. sory untuk kegedikan yang melampau yang buat korg sakit mata nak baca. haha k thats me. tak suka jadi hipokrit. but act saya pemalu k. percayalah saya pemallu sangat sangat. k bye guysss tootle~ *flying kiss* assalamualaikum. and EDDAFI *pliss text me you stupid. dah pukul berapa ni . nak merajuk sampai bila?* k bye~ :*

Past
Meet Me

Hello stalker. I'm Aimie / 18 / JB. I'm TAKEN and i love my BABY EDDAFI

Navigate

About Links Entries

music player


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome